După despărțirea dintre Carmen de la Sălciua și fostul iubit, Cosmin, au apărut imediat zvonuri legate de o împăcare între artistă și Culiță Sterp, fostul soț.

Citeste si: Cum a reacționat Miki, fosta soție a lui Mihai de la MPFM, după ce acesta a intrat în casa Puterea Dragostei: "Un bărbat..."

Citeste si: Andra Voloș de la Puterea Dragostei, însărcinată?! Bogdan Mocanu a făcut o dezvăluire neașteptată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, imagine controversată. A intrat în emisiune cu părul neîngrijit

Culiță Sterp despre împăcarea cu fosta soție, Carmen de la Sălciua

Întrebat daca s-a împăcat cu fosta soție, Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a negat afirmațiile. Mai mult decât atât, acesta spune că între el și fosta soție nu ar mai fi mai mult decât o simplă prietenie.

„Nu este adevarat. E normal sa vorbim. Suntem prieteni si colegi. Acum, in weekend, avem doua nunti impreuna”, a spus Culiță Sterp.

Primele declarații făcute de Culiță Sterp despre împăcarea cu fosta soție, Carmen de la Sălciua
Culiță Sterp si plusica

Culiță Sterp a încercat să-și găsească iubirea în casa Puterea Dragostei

Artistul Culiță Sterp a pus ochii pe Simona, fostă concurentă în primul sezon Puterea Dragostei, însă între ei nu s-a legat o poveste de dragoste.

Totuși, se zvonește că Plușica ar avea o relație cu artistul Culiță Sterp.

Citeste si: Puterea dragostei. Imagini fabuloase cu Ligia, înainte de operațiile estetice. Reacția Roxanei: ”Înainte de plastificare”

Citeste si: Florin Rusu de la Puterea Dragostei a vorbit despre problema dinților: "Nu am dinți de plastic, așa cum zice lumea"

Citeste si: Legendele Exatlon, din nou în Republica Domincană! Campionii de la primele sezoane au intrat din nou pe traseu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si