Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu femeia care si-a aruncat copilul la gunoi! Are 37 de ani si mai are inca 4 copii acasa!

O femeie de 37 de ani din Capitala si-a aruncat copilul de 5 zile, intr-o punga de plastic, langa un tomberon, pe Bulevardul Ion Mihalache.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia care si-a aruncat saptamana trecuta fetita de numai 5 zile la gunoi a fost identificata de politisti. In varsta de 37 de ani, aceasta mai are inca 4 copii acasa si le-a spus autoritatilor ca barbatul ei este plecat in strainatate la munca.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Femeia a fost retinuta pentru 24 de de politisti si este acuzata de tentativa de omor asupra unui membru al familiei. Risca sa fie decazuta si din drepturile parintesti.

Ea a fost identificata de autoritati dupa imaginile de pe camerele de supraveghere.

Pe 9 mai, ea si-a bagat fetita de numai cateva zile intr-o plasa si a abandonat-o langa un tomberon. Norocul micutei a fost ca o alta femeie, care era mamica, a auzit-o plangand si a anuntat politia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI