Interpretul Florin Salam a ajuns la audieri, în județul Dâmbovița, după ce a fost acuzat de înșelăciune. Au apărut și primele imagini cu artistul, aflat față-n față cu oamenii legii.

Primele imagini cu Florin Salam la audieri

Îmbrăcat integral în negru, Florin Salam a ajuns la audieri. Interpretul a fost filmat de la fereastra clădirii, în timp ce dădea explicații polițiștilor.

Iată primele imagini cu acesta.

Mai multe detalii și informații găsiți în jurnalul Știrile Kanal D, din această seară, de la ora 19:00.

Ce a anunțat artistul

Pe una dintre rețelele de socializare, Florin Salam spunea mai demult: „ Salut, prietenii mei! Al vostru Florin Salam vă anunță că în data de 29 august 2020 sunt la nunta lui Laurențiu și Mary, este și regele meu Neluță Neagu, eu sunt cu formația, vă așteptăm să vă distrați, cum știm noi mai bine să vă distrăm! Doamne ajută!".

De asemenea, în urmă cu patru ani, interpretul a anunțat că va participa la o nuntă din Târgoviște. Însă, din cauza pandemiei, evenimentul a fost reprogramat. Astfel, mirii au trecut printr-o situație dificilă. Potrivit mirelui, manelistul ar fi încasat un avans, însă nu ar fi reușit să dea de el luni de zile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Am venit acasă cu soția după 16 ani de muncă, în ultimii 2 ani am planificat să facem nuntă.

Citește și: Florin Salam, dus la audieri! Artistul este acuzat de înșelăciuni

Am vrut mai mult să facem o surpriză soției. Au fost trei tranșe în care i s-au dat 5.500 de euro! Prestația lui vocală era de două ore",  spunea

mirele.

Ulterior, Florin Salam și bărbatul s-au întâlnit cu o lună înainte de nuntă, când artistul a făcut din nou un anunț pentru fanii săi și ar fi încasat alți 3.000 de euro din onorariul stabilit.

„Salutări, prietenii mei! Țin să vă anunț cu mare respect că în data de 21 august 2021, vă aștept la Târgoviște la cea mai frumoasă nuntă, al vostru FS! Live! La Laurențiu și Mary! Vă pup și vă iubesc!", spunea ulterior Florin Salam pe TikTok.

Însă, potrivit mirelui, în ziua nunții interpretul nu s-a mai prezentat.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Am ținut legătura cu ei până în ziua evenimentului! Până la 10.30-11, adică până la ora 22.00-23.00 am ținut legătura cu ei, au închis telefonul și aia a fost! Nu se poate așa ceva! 5.500 euro, cum spune el pe rețelele de socializare, pentru el e un șpriț! Pentru noi sunt bani! Că noi am muncit!", mai spunea mirele.
Sursele spun că bărbatul nu ar fi singurul înșelat.

Atât Florin Salam, cât și avocata acestuia, au fost contactați, însă, niciunul nu a dorit să ofere explicații. 

Cu toate acestea, Florin Salam a vorbit despre cei înșelați tot pe TikTok.

„Eu 2-3 ani de zile nu am cântat! Nu m-am simțit bine nici cu vocea, nu am fost bine nici psihic! Am fost și cu sănătatea! Când oamenii au făcut nunta, știe că eu eram pe la spital? Știe cum mă simțeam eu și ce s-a întâmplat cu fratele meu atunci? Eu în perioada aia am fost pe la spital! Puteai să îmi dai și un milion de euro, poate mie nu îmi mai ardea, nu puteam să mă ridic din pat, nu eram apt să cânt! Ce Doamne iartă-mă?!", mai spunea Florin Salam.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si