Close sidebar
Close sidebar

Primul mesaj al Mirabelei Dauer dupa ce si-a scos un rinichi! Medicii i-au gasit o tumora artistei

In plin scandal al transplaturilor de rinichi, Mirabela Dauer a trecut prin incercarea vietii. Artista a fost operata de urgenta si i-a fost extirpat un rinichi, dar acum se afla in afara oricarui pericol. Imediat dupa interventia chirurgicala, artista a tinut sa-si linisteasca fanii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mirabela Dauer trece prin clipe grele! Celebra cantareata a fost operata de urgenta dupa ce medicii i-au descoperit o tumora la rinichi. Imediat dupa iterventia chirurgicala artista si-a asigurat fanii ca este in afara oricarui pericol.

"Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!... De fapt, doctorii au trecut!
Va dati seama ce se intampla daca nu iesea bine?!...
Acum ma relaxez, pentru ca urmeaza o perioada de recuperare, ceea ce pe mine ma enerveaza, doar ma stiti cat de activa sunt!
Si in plus abia astept sa revin in fata voastra sa va daruiesc din sufletul meu prin cantec... asta e marea mea bucurie.
Ce sa facem, in viata trecem si prin clipele mai dificile... Si-atunci ne sprijinim pe sentimente adevarate.... iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastra, a fanilor mei."

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Desi se indreapta spre statele unite ale americii si nu poate sa-i fie alaturi Mirabelei, Raoul este cat se poate de pozitiv atunci cand vine vorba de starea de sanataea a prietenei sale.

RAOUL: Stiu ca Mirabela este un om puternic, stiu ca a trecut printr-o incercare.

Este foarte curajoasa. Ceea ce ma bucura in acest moment este faptul ca, operatia prin care a trecut este o reusita. Stiu de la ea ca acum trece prin momente mai putin placute, fiind dupa operatie. Trebuie sa se faca bine. Se va face bine, sunt convins de lucrul acesta.  Are nevoie de energie buna si de ganduri pozitive din partea celor care o iubesc.

De asemenea, o apropiata al artistei ne-a marturisit ca  Mirabela va reveni acasa in doar cateva zile.

"A fost operata ieri, i-a fost extirpat un rinichi din cauza unei tumori. Tumora nu era cancerigena dar medicii au decis sa-i extirpe tot rinchiul pentru a nu complica operatia. Operatia a decurs foarte bine. Trebuie sa stea o zi la reanimare dupa care urmeaza sa mai stea 4 sau 5 zile internata si apoi...recuperare."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI