Close sidebar
Close sidebar

Primul trailer al noului sezon Prison Break! Michael Scofield este viu... si din nou in puscarie!

Cei de la FOX pregatesc sa difuzeze un nou sezon al celebrului serial Prison Break, serialul care a tinut cu sufletul la gura milioane de telespectatori.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pana acum au fost facute patru sezoane, ultimul fiind difuzat in 2009, iar la finalul lui, Michael Scofield, personaj interpretat de actorul Wentworth Miller a murit.

Ei bine, oamenii de la FOX au pregatit un sezon cinci plin de emotii si suspans a carui mare surpriza este faptul ca Michael Scofield traieste si este din nou in inchisoare.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Primul trailer al noii serii a fost prezentat la TV si este de-a dreptul spectaculos si incitant. Fanii serialului din Statele Unite si nu numai sunt in extaz dupa ce au auzit ca vor avea din nou parte de actiune marca "Prison Break" dupa aproximativ sapte ani de pauza.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI