Close sidebar
Close sidebar

Probabil numai in Romania se putea intampla asa ceva. Un pompier din Neamt, luat la bataie in timpul unei interventii. "Nu stingea focul bine!"

Probabil ca un astfel de caz numai in Romania poate fi intalnit. Un subofiter din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra - Neamt a fost batut in timpul unei interventii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesta s-a deplasat alaturi de colegii sai pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuinta din Savinesti. Focul a izbucnit la o bucatarie din cauza cosului de fum. Flacarile au afectat acoperisul pe o suprafata de aproape 40 de metri patrati.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

In timp ce pompierii se luptau cu flacarile, un vecin a venit sa vada ce se intampla si a inceput sa zbiere si sa urle aratandu-se nemultumit de modul in care pompierii stingeau focul. Mai mult, el l-a lovit cu pumnul pe un subofiter, nervos fiind ca acesta "nu stinge focul bine".

Pompierii au chemat politia, iar agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire si ultraj. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI