Cristina și Radu au parte doar de probleme în cuplul lor. Radu îi cere iubitei sale să spună dacă ceva din gesturile sale i se pare că nu a fost în regulă.

Un nou conflict între Cristina și Radu

„Sunt, așa, bulversat, sunt supărat. Sunt îngândurat. Să spui tu varianta ta! Aștept să spui ce s-a întâmplat, habar n-am ce să mai spun, pentru că îmi e frică să mai spun ceva, deoarece orice spun parcă se întoarce totul împotriva mea și aș vrea să ascult varianta ta ”,

a declarat Radu, potrivit KanalD.

Citește și: Emma nu a putut accepta refuzul lui Marinel. Concurenta a izbucnit în lacrimi

Andreea Mantea nu a mai stat pe gânduri și l-a întrebat direct pe Radu dacă este de părere că iubita lui îl place pe Marinel.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Doamna Andreea, nu cred neapărat chestia asta. Ideea e că am stabilit, de aseară, de comun acord, că vom înceta cu toate acest ironii, iar astăzi mi-am dorit foarte tare să vină Cristina și să stau în compania ei și Cristina a venit și mi s-a părut că a continuat cu acest ironii”, a spus Radu.

Eu am discutat și în Camera Roșie și ți-am spus că eu așa sunt ca persoană.

(...)Dacă am venit în casă la băieți, nu am venit cu rea intenție sau să te atac pe tine ”, a adăugat Cristina.

Ce își dorește Radu de la iubita sa

Radu și-ar fi dorit ca iubita sa să îi spună concret lui Marinel să nu mai facă glume deranjante, pentru a evita orice conflict între ei.

Citește și: Marinel a fost pus la zid de către băieții din ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa concurentul

Bianca, acuzată de Radu că o influențează negativ pe Cristina, sare în apărarea ei, spunând că singura vină pe care Cristina o are este aceea că îl pune pe Radu pe primul loc, în loc să se pună pe ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si