De maine, ploile se vor muta in regiunile din vestul, nordul si centrul tarii. Local, cativa stropi vor mai aparea si prin est. Temperaturile vor ramane anormal de ridicate, vor ajunge pana la 17 grade in fiecare zi, iar sambata vor trece de 20 de grade in sudul tarii. La altitudini mari va predomina lapovita si vantul isi va face simtita prezenta.

La munte, precipitatiile vor mai aparea doar din loc in loc pana in prag de weekend si vor prefera masivele estice si sudice.

Vineri, acestea se vor inmulti in Carpatii Occidentali pentru ca sambata, sa ploua in mare parte a spatiului montan. Doar pe creste, mai ales noaptea, vor fi si fulgi de zapada.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

De duminica, insa vremea se schimba radical. in Bucureşti, de exemplu, maximele nu vor mai depaşi 2 grade. Aceasta, in condiţiile in care sambata sunt prognozate 20 de grade Celsius, potrivit Accuweather.

De altfel, intre 18 şi 20 martie, in toata ţara se vor inregistra temperaturi mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada. in unele cazuri, minimele vor cobori sub 0 grade.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si