Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Protagoniștii „Secrete de familie”, mesaje surpriză pentru publicul din România. „Sunt foarte fericită că vom fi oaspeți în casele dumneavoastră”

Așteptarea a luat sfârșit! În această seară, de la 20:00, puteti urmări marea premiera serialului fenomen “Secrete de familie”. O poveste foarte intensă, despre adevăr, dragoste, familie și alegeri dificile care îi are în prim plan pe doi actori cunoscuți publicului din România este vorba de Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu. Avem o supriză pentru dumneavoastră, în premieră și exclusivitate pentru publicul din România, cei doi mari actori ai Turciei au dorit să transmită un mesaj, chiar în ziua marii lansări a serialului, la Kanal D.

Redactia Stirile Kanal D,

Protagoniștii „Secrete de familie”, mesaje surpriză pentru publicul din România. „Sunt foarte fericită că vom fi oaspeți în casele dumneavoastră”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Avem o supriză pentru dumneavoastră, în premieră și exclusivitate pentru publicul din România, cei doi mari actori ai Turciei au dorit să transmită un mesaj, chiar în ziua marii lansări a serialului, la Kanal D.

Citește și: Eveniment de poveste în familia Karadag- într-un nou episod din serialul “Melek”, la Kanal D

Actorii principali din serialul „Secrete de familie” au transmis un mesaj pentru publicul din România

„Salutări, Kanal D România! Sunt foarte fericită că vom fi oaspeți în casele dumneavoastră. Sper să urmăriți cu plăcere serialul nostru. Vă urez vizionare plăcută!”, a transmis actrița Pinar Deniz pentru telespectatorii postului Kanal D.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Un mesaj a venit și din partea actorului Kaan Urgancioglu.

„Salutări telespectatorilor postului Kanal D România! În curând, va fi difuzat pentru dumneavoastră serialul nostru, „Secrete de familie”. Sper să urmăriți cu drag și cu plăcere serialul nostru cu episoade care mai de care mai palpitante, cu tema căutării dreptății în familie și în societate.

Cu drag!”, a transmis Kaan Urgancioglu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI