Un incident de-a dreptul șocant a avut loc în localitatea Desești, Sighetu Marmației. Un bărbat în vârstă de 49 de ani, care era paznic la un fond de vânătoare, și-a pus capăt zilelor, împușcându-se în piept, chiar în propria gospodărie, potrivit informațiilor transmise de vasiledale.ro.

S-a împușcat în piept cu arma din dotare

Tragedia s-a petrecut noaptea trecută. Bărbatul în vârstă de 49 de ani, care ar fi muncit ca paznic la un fond de vânătoare, s-a împușcat în zona pieptului, cu arma din dotare. Paznicul și-a pus capăt zilelor în curtea locuinței.

Citește și: O ieșire în parc se putea transforma într-o tragedie. Patru copii au căzut în gol, după ce cablul tirolianei s-a rupt

Un bărbat și-a pus capăt zilelor, în propria gospodorie, cu arma de vânătoare

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit aceleiași surse, bărbatul ar fi suferit mai multe afecțiuni medicale. Acesta ar fi avertizat, în repetate rânduri, că își va pune capăt vieții. Din păcate, omul a recurs la gestul șocant.

Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au putut face nimic pentru a-l salva. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la la spital pentru efectuarea necropsiei.

Bărbatul avea un frate geamăn, care îi plânge acum moartea. Cei doi erau cunoscuți pentru talentul de a lucra lemnului, aceștia fiind cei care s-au ocupat de decorarea casei parohiale a comunei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

"Aseară fratele meu geamăn a decis să plece din această lume într-un mod nefiresc. Pușca lui a cântat ultima dată însă de data aceasta a fost el la capătul țevii. Dumnezeu să te ierte frate drag și poate cândva ne vom revedea",  a scris pe rețelele sociale fratele bărbatului.

Citește și: Momentul tragediei în care un bărbat a murit pe loc după ce a fost strivit de o mașină, pe trecerea de pietoni. "M-am asigurat stânga, dreapta, nu era nimeni"

Un bărbat și-a pus capăt zilelor, în propria gospodorie, cu arma de vânătoare

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"Aseară, ora 22:53, Poliția municipiului Sighetu Marmației a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că un bărbat s-ar fi împușcat în grădina locuinței sale, din localitatea Desești.

Polițiștii au intervenit de urgență la fața locului, împreună cu un echipaj de la ambulanță care a constatat decesul bărbatului.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat la gunoi este mai grav”- radioimpuls.ro

Polițiștii au identificat persoana decedată ca fiind un bărbat de 49 de ani.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Totodată la fața locului a fost depistată o armă de vânătoare, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării cu exactitate a stării de fapt", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si