Close sidebar
Close sidebar

Furtună în casa "Puterea Dragostei". Un concurent a fost descalificat și un al doilea a plecat acasă

A fost un weekend cu surprize în casa emisiunii "Puterea Dragostei" de la Kanal D. Unul dintre concurenți a fost descalificat, iar un al doilea concurent a fost nevoit să părăsească show-ul. În același timp, foștii concurenți Maria și Cristi Marinescu

Sorin Negru,

Mai multe surprize în casa emisiunii "Puterea Dragostei"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moderatoarea emisiunii "Puterea Dragostei", Mihaela Cristina Dorobanțu a făcut mai multe anunțuri oficiale în gala de duminică, printre care și cel referitor la descalificarea unui concurent:

"Am de făcut un anunț important. Începână din această săptămână, Alexandru nu mai este concurent Puterea Dragostei, el este descalificat din competiție", a spus moderatoarea emisiunii de la Kanal D.

Citeste si: Roxana Buzoiu le-a prezentat fanilor noul membru al familiei. Șatena este în culmea fericirii

Cristi Marinescu și Maria mai rămân în emisiunea "Puterea Dragostei"

Un al doilea anunț i-a vizat pe cei doi invitați din emisiune, foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" Cristi Marinescu și Maria. 

"Un alt anunț îi privește pe cei doi invitați din această săptămână: Maria și Marinescu. Dorim să-i felicităm, pentru că au știut cu adevărat să arate puterea dragostei, vorbind deschis despre culisele relației lor. deși nu a avut nicio miză, și-au dat toate cărțile pe față. Credem că cei doi mai au multe de arătat în casă și le oferim șansa de a mai rămâne o vreme alături de noi", a transmis Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Mădălin de la "Puterea Dragostei", relație secretă cu o fostă concurentă din emisiune

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nicholas: "Îmi doresc să rămân aici, ca să mă răzbun pe ei"

Adriana și Nicholas au fost cei doi concurenți aflați în pericol să plece acasă, fiind nominalizați pentru eliminare în gala de duminică. 

Înainte să audă verdictul final al nominalizărilor, Nicholas s-a declarat deranjat de râsul unor colegi și a declarat că își dorește să rămână în concurs ca să se răzbune pe ei.

"Mă așteptam să mă voteze fetele, era dreptul lor pentru că m-am comportat urât cu ele, dar nu accept ca băieții să râdă, pentru că și ei vor fi cândva în postura mea. Eu nu o să-i iert pentru ceea ce fac ei acum. O să mă răzbun pe ei, pe fiecare în parte, respectiv Duțu, Gelu și Radu", a spus Nicholas. 

"Ai fost una dintre cele mai puternice fete de la Puterea Dragostei"

Adriana i-a cedat locul în casă lui Nicholas, spunând că are probleme de ordin personal și trebuie să plece acasă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Moderatoarea emisiunii Mihaela Cristina Dorobanțu și-a exprimat regretul la despărțirea de Adriana:

"Vreau să-mi iau la revedere de la Adriana. Veselă nu pot să fiu, îmi pare rău că pleci. O să fiu sinceră, am învățat lucruri de la tine, chiar dacă tu nu ți-ai dat seama. Te-am considerat una dintre cele mai puternice fete de aici din casă, de când mă aflu eu aici", a spus moderatoarea show-ului de la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI