Close sidebar
Close sidebar

Puterea Dragostei: Când începe sezonul 3?

Puterea Dragostei sezonul 3. Fratele Biancăi Comănici ar putea să fie unul din concurenţii din cadrul emisiunii Puterea Dragostei - Sezonul 3.

Andreea Stoica,

Puterea Dragostei sezonul 3 concurenti

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Puterea Dragostei sezonul 3. Reality-ul show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” continua cu cel de-al treilea sezon, ce va avea premiera luni, 27 iulie. Emisiunea care a captat atentia a milioane de telespectatori din intreaga tara, dar si a fanilor din social media, poate fi urmarita de luni pana vineri, in intervalele 11:00 -12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00 -18:00 si 19:00-20:00.

Puterea Dragostei sezonul 3. Fratele Biancăi Comănici, noul concurent?

El este fratele Biancăi Comănici de la „Puterea Dragostei”. Va fi noul concurent al sezonului trei sau nu?! Este întrebarea de pe buzele fanilor emisiunii de la Kanal D.

Apropiații tânărului au declarat că fratele Biancăi vrea să se înscrie la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Andreea Mantea, mesaj important înainte de finala emisiunii Puterea Dragostei!

Fratele Biancăi de la „Puterea Dragostei” seamănă izbitor de mult cu sora sa. Cei doi au o relație apropiată și au continuat să vorbească chiar și când bruneta s-a aflat în Istanbul.

Puterea Dragostei sezonul 3. În prezent, Bianca de la „Puterea Dragostei” se află în România.

Puterea Dragostei sezonul 3 concurenti

Puterea Dragostei: Cine sunt câştigătorii sezonului 2?

Duminica, 26 iulie, telespectatorii vor afla deznodamantul reality show-ului „Puterea Dragostei” si, totodata, pe cei doi castigatori ai celui de-al doilea sezon al emisiunii, odata cu difuzarea Finalei, la Kanal D.

Astfel, duminica aceasta, de la ora 16:00 si de la ora 19:00, va fi ultima zi in care concurentii sezonului doi, ramasi in Casa Puterea Dragostei, pentru a-si gasi sufletul pereche, isi vor deschide sufletul si vor da frau liber emotiilor in fata iubirii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citeste si: Anunţ important privind marea finală de la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei sezonul 3. Sustinatorii concurentilor de la Puterea Dragostei vor avea ocazia sa isi voteze favoritii si vor afla, in direct, duminica aceasta, cine sunt castigatorii celui de-al doilea sezon. Fiecare dintre cei doi castigatori, o fata si un baiat, va intra in posesia Marelui Trofeu, dar si a premiului de 10.000 de Euro.

Citeste si: Aici va avea loc finala Puterea dragostei! Imagini în premieră

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului declara ca are mari emotii, cu atat mai mult cu cat a fost, pentru o lunga perioada, zi de zi alaturi de cei care s-au aflat in cautarea dragostei. Prezentatoarea emisiunii declara ca toti cei sase finalisti si-au demonstrat puterea dragostei, insa numai doi dintre acestia vor fi declarati castigatori.

Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatoare

Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatoare a show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”. Frumoasa șatenă va moderat sezonul cu numărul 3, înlocuind-o pe îndrăgita vedetă Andreea Mantea la cârma emisiunii de la Kanal D.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Pentru cei care nu o cunosc pe noua realizatoare, Cristina Mihaela Dorobanțu și-a început cariera în televiziune în urmă cu puțin timp, după ce a ajuns în finala „Bravo, ai stil!”. Aceasta a fost rampa de lansare de care a avut nevoie pentru a ajunge unde este acum.

Puterea Dragostei sezonul 3 concurenti

Tânăra în vârstă de 29 de ani a avut primul job pe micile ecrane odată cu emisiunea „Panorama” unde era co-prezentatoare și dezbătea subiecte legat de show-ul de stil de la Kanal D unde a reușit să se facă remarcată. Ulterior, avea să prezinte rubrica „Secrete între fete”, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI