Close sidebar
Close sidebar

Radoi ramane neinvins pe banca nationalei de tineret

Mirel Radoi a fost multumit dupa remiza nationalei de tineret din meciul cu selectionata Belgiei. Cum si adversarii sunt calificati la turneul final de vara viitoare, a fost un test util, contra unei potentiale rivale la Campionatul European.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Selectionerul ramane neinvins de cand a preluat tineretul, dar isi avertizeaza jucatorii dupa acest 3 la 3, de la Cluj. „Trebuie sa aratam altceva la turneul final” a avertizat Radoi, care totusi a tinut cont si de circumstantele de la aceasta partida. Romania a jucat fara multi fotbalisti din lotul care s-a calificat la Euro. Au lipsit vedete ca Ianis Hagi, Cicaldau sau Puscas, dar a aparut Denis Dragus, la prima sa selectie pentru nationala Under 21. Chiar si asa, tricolorii au jucat de la egal la egal cu adversarii lor si au revenit fantastic in prelungiri, prin golurile lui Olaru si Ciobanu, iar Romania a salvat remiza, scor final 3 la 3.

Saptamana viitoare, tricolorii mici isi vor afla viitorii adversari de la Euro. „Vom face viata grea oricarui rival” promite Radoi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Declaratiile lui Radoi de dupa meciul cu Belgia le vezi mai jos.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI