Tehnologia de ultima generatie ii permite modelului Rage Rovers Sport sa faca fata unui flux mare de masini in sensurile giratorii si in intersectii si chiar sa faca loc vehiculelor de urgenta.

Aceasta masina inteligenta face parte dintr-un proiect sustinut de guvernul britanic pentru a mentine tara in prima linie a tarilor producatoare de masini fara sofer, noteaza Daily Mail.  The Sport ar putea ajunge pe strazi la sfarsitul acestui an.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Masina este capabila sa indeplineasca sarcini complexe in orase, fara interventia soferului.

In prezent, exista doua tipuri de tehnologii folosite pentru astfel de masini: cele autonome, in cazul in care masinile se conduc singure, si cele conectate la o unitate, unde vehiculele aflate pe acelasi drum comunica unele cu altele prin wi-fi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si