Close sidebar
Close sidebar

Rasturnare de situatie in cazul mortii fotbalistului Patrick Ekeng! Pana in acest moment nu i s-a intocmit certificatul de deces

Surpriza totala in cazul mortii fulgeratoare a dinamovistului Patrick Ekeng! Camerunezului nu i s-au intocmit nici pana in acest moment documentele de deces.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Fotbalistului, care a cazut pe teren, vineri seara, in minutul 70 al meciului  Dinamo- Viitorul Constanta, si resuscitat, fara succes, la Spitalul de Urgenta Floreasca mai bine de o ora, nu i s-a facut oficial certificatul de deces, intrucat, sustin surse autorizate, nimeni nu i-a adus la IML pasaportul!


Sotia africanului se afla in Franta si, din pricina unor probleme cu viza, va ajunge in Bucuresti abia maine, atunci cand, probabil, se va rezolva totul si in acte.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

O alta problema a fost cea a autopsiei fotbalistului. Desi, declarat decedat vineri noapte,lui Ekeng nu i s-a putut face autopsia decat azi de dimineata, deoarece, in weekend, la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", a fost doar un doctor de garda, care nu putea realiza singur o asemenea procedura.


Singura exceptie a fost aducerea trupului lui Patrick Ekeng la INML de la Spitalul de Urgenta Floreasca. Insa si ea, doar la interventia procurorului care a preluat cazul de moarte suspecta a fotbalistului de la Dinamo, pentru ca institutul nu are program de functionare sambata si duminica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI