Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane, la acest moment, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a municipiului Bucuresti actioneaza intr-un complex comercial agroalimentar, din sectorul 2, profilat pe vanzarea de peste si produse din peste congelate.

Actiunea politistilor Capitalei are drept scop prevenirea si combaterea faptelor de comert ilegal, in vederea depistarii si luarii masurilor legale impotriva persoanelor care fac evaziune fiscala si care comercializeaza ilicit produse agroalimentare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Politistii actioneaza in colaborare cu reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti,  Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Directiei  de Sanatate Publica  si ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.

Si aceasta actiune se inscrie in activitatile Politiei Romane pentru asigurarea unui climat de liniste publica, protectia cetateanului fata de practicile comerciale ilicite si insanatosirea mediului de afaceri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si