Camerunezul s-a prabusit pe teren in minutul 70 al partidei cu Viitorul Constanta si la doua ore a fost declarat mort la Spitalul Floreasca. In urma lui a ramas o familie indurerata, niste colegi distrusi si extrem de multe intrebari fara raspuns.

Colegii lui de la Dinamo abia isi mai stapanesc lacrimile, iar acasa, in Camerun, mama lui isi plange fiul preferat. Aici, in Romania, firma care avea contract cu Dinamo a ramas cu activitatea suspendata si s-a deschis un dosar de cercetare pentru moarte suspecta.



Nici financiar familia lui nu va fi bine pentru ca jucatorii in Romania nu au asigurari de viata. "Asigurare de sanatate pentru accidentari, pentru invaliditate temporara sau permanenta sau pentru deces nu exista. Exista doar niste contracte in parteneriat cu diferite firme sau cu diferite clinici din Romania sau din strainatate.", a declarat Emilian Hulubei pentru Stirile Kanal D.

Cei din conducerea clubului Dinamo au transmis familiei ca ii vor sustine financiar dupa aceasta disparitie fulgeratoare a lui Patrick.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si