Cei de la Bloomberg noteaza ca presedintele grupului, Osamu Suzuki, va discuta aceasta problema cu ministrul de transport japonez. Compania a anuntat ca nu ar fi gasit nicio problema in cadrul eficientei propriu-zise a vehiculelor, dar nu a oferit inca mai multe detalii.

Imediat dupa publicarea in presa a acestui lucru, actiunile grupului au scazut cu 9,4%, aceasta scadere reprezentand cel mai mare declin din ultimii sapte ani.


Suzuki motor are o valoare de piata de 11,7 miliarde de dolari, in ciuda scaderilor de 29% din acest an. "Prima impresie este foarte proasta, mai ales ca vine pe piata dupa scandalul Mitsubishi. Chiar daca nu au manipulat datele, faptul ca au folosit alta metoda de testare tot este rau", a declarat Koji Endo, un analist din Tokyo.

Totusi, cei de la Suzuki sunt primul producator auto care a recunoscut de buna voie ca ar fi folosit tehnici neautorizate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si