Viorel Cotiga este primul pe lista datornicilor in acest judet figurand cu o datorie de 9,2 milioane de lei de care el nici nu stia. Cum e posibil asa ceva? Simplu, nea Viorel a cazut intr-o capcana intinsa de catre o ruda de-ale sale si un consatean. El s-a lasat convins de catre cei doi sa se implice intr-o afacere cu animale. Imediat firma a fost inregistrata la Vaslui, iar animalele erau transportate cu tirul la Botoșani, acolo unde ajungeau in abatoare.

Omul n-a stiut nimic pana acum despre ce i-au facut asa zisi parteneri de afaceri, mai ales ca oamenii il plateau constant cu diferite sume de bani.

Acum a aflat ca datoreaza statului 9,2 milioane de lei, iar ciobanul spune ca nici daca ar mai trai inca o mie de vieti n-ar avea de unde sa plateasca acesti bani. Din nefericire, singura sansa de a scapa de datorii pentru Viorel Cotiga este aceea de a demonstra autoritatilor ca a fost victima unei escrocherii, dar acest lucru pare putin probabil avand in vedere ca omul a devenit "afacerist" de buna voie, noteaza cei de la Adevarul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si