Initial, acesta a declarat pentru CNN ca s-au gasit fragmentele avionului, insa a revenit apoi asupra declaratiilor sale, precizand ca acele fragmente nu apartin avionului EgyptAir.

„Epava nu apatine aparatului nostru", a spus acesta, citat de CNN.

Insa motivul pentru catastrofa care a avut loc in conditii perfecte de vreme, la scurt timp dupa ce aeronava a patruns in spatiul egiptean, ramane in continuare necunoscut.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Autoritatile din Egipt sustin ca cel mai probabil accidentul aviatic a fost cauzat de o problema tehnica. Pe de alta parte, nu se exclude nici ipoteza unui atentat terorist, iar potrivit unor site-uri, gruparea terorista Stat Islamic ar fi revendicat doboraraea avionului.

Franta si Egiptul sustin ca nu poate fi eliminata nicio teorie, pana in acest moment.

„Informatiile pe care le avem confirma faptul ca avionul s-a prabusit si ca a disparut”, a declarat presedintele Fracios Hollande, potrivit The Guardian.

Ministrul aviatiei militare din Egipt Sherif Fathi a precizat ca este prea devreme pentru a trage concluzii, insa „posibilitatea ca avionul sa fie doborat de un atac terorist este mai mare decat sa fi avut o problema tehnica.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si