Boxerul Lucian Bute a fost depistat pozitiv la testul antidoping efectuat pe 30 aprilie, dupa meciul cu Badou Jack, incheiat la egalitate, substanta interzisa fiind “ostarine”. “Ieri a aparut o stire ca am fost testat pozitiv pentru o substanta interzisa dupa meciul cu Badou Jack. Nu am amanunte pentru ca nu am primit inca rezultatul oficial al laboratorului folosit de catre comisia atletica din Washington. Personal, eu sunt surprins si dezamagit de aceasta stire.

Am o lunga cariera in spate si am fost testat anti-doping de zeci de ori fara sa am vreodata un test pozitiv. Conform protocolului va avea loc un nou test la esantionul “B” si voi astepta acest nou test inainte sa fac alte comentarii. Nu am folosit niciodata substante interzise si sunt convins ca se va face lumina in acest dosar”, a reactionat Bute.
Meciul lui Lucian Bute cu Badou Jack ar putea fi ultimul din cariera romanului
Meciul lui Lucian Bute cu Badou Jack ar putea fi ultimul din cariera romanului
Daca se confirma ca s-a dopat, Bute si-a riscat nu numai cariera, ci si sanatatea, la doar 36 de ani. Conform site-ului steroizi.ro, Ostarine este un produs care nu a fost inca suficient testat pe oameni, majoritatea testelor fiind facute pe soareci! “Ostarine e un compus (nu un steroid anabolic) care are capacitatea de a stimula receptorii androgeni (la fel ca steroizii anabolizanti si androgeni). Din nefericire, fiind un produs inca in dezvoltare, marea parte a testelor au fost facute pe rozatoare si doar cateva pe oameni”, se scrie pe site-ul respectiv.
Mai mult, efectele secundare pot fi devastatoare, printre acestea numarandu-se si marirea prostatei, lucru care poate conduce chiar la cancer. “Are totusi impact asupra marimii prostatei, cu o putere androgena de 1,3 din puterea sa anabolica. Efectele secundare includ marirea prostatei (1/3 fata de testosteron), acnee si ten uleios si efecte secundare vizuale (puncte mici care plutesc in aer, tenta galbuie a obiectelor private”, se mai dezvaluie despre efectele secundare ale substantei gasite in estantioanele prelevate de la Lucian Bute.
Ostarine se gaseste pe piata neagra si are efecte secundare teribile
Ostarine se gaseste pe piata neagra si are efecte secundare teribile

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si