In prezent sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu (66 de ani) a fost deputat si ministru al reformei in guvernul Vacaroiu, dar in 1997 a decis sa paraseasca lumea politica si sa intre in domeniul bancar, devenind managerul unei cunoscute banci din Romania. In 2014, de la 1 mai, Negritoiu a parasit jobul sau de la banca, acceptand functia de sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), acolo unde activeaza si in prezent.

Daca pentru slujba de la ASF, Negritoiu incaseaza lunar 51618 lei, circa 11500 de euro, slujba la banca ramane cea mai bine platita din cariera fostului politician.
Angajat acolo pana la finele lunii aprilie 2014, Negritoiu a incasat lunar 235.000 de lei, circa 52000 de euro, avand multe alte beneficii ca manager al uneia dintre cele mai cunoscute institutii de acest gen din tara. In declaratia de avere a lui Negritoiu mai apar doua terenuri, patru case, depozite de zeci de mii de euro si de lei, dar si plasamente financiare de 170.000 de lei, 200.000 de euro si 123.000 de dolari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si