Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, apare pe coperta revistei pentru homosexuali din Marea Britanie "Attitude", unde a acordat si un interviu in care se exprima impotriva hartuiruii persoanelor, din cauza orientarii lor sexuale, anunta hotnews.ro. El a declarat pentru "Attitude" ca lesbienele, homosexualii, bisexualii si transsexualii (LGBT), trebuie sa fie mandri de ceea ce sunt.

Printul a condamnat vehement atitudinea negativa la adresa comunitatii LGBT: "Nimeni nu ar trebui sa fie atacat pentru orientarea sa sexuala, din niciun motiv", a spus ducele de Cambridge.

Fotografia in care William apare razand insoteste titlul "Making History" si citatul lui "Nimeni nu ar trebui sa fie hartuit pentru sexualitatea sa, sau din orice alt motiv", scrie hotnews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si