„Doi oameni respectabili, pacienţi la Urgenţe, amândoi români, au fost  bătuţi de nişte golani”, declara un medic rezident pe o retea de socializare.

Nici copiii romani nu au scapat de atacurile xenofobe. Mesajul "Cară-te înapoi în România" a fost scris pe peretele din toaleta fetelor dintr-o scoala din Regat.

Si un numar mare de cetateni polonezi stabiliti in Marea Britanie reclama atacurile cetatenilor britanici extremisti care s-au dezlantuit in urma Brexitului.

" „Gata cu paraziţii polonezi”, striga britanicii. Polonezii  constituie cea mai mare comunitate de straini din Regat, dupa indieni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Suntem şocaţi şi profund îngrijoraţi de incidentele xenofobe care au vizat în ultima perioadă comunitatea noastră din Marea Britanie”, afirmă ambasada Poloniei la Londra.

 

Primarul Londrei s-a declarat foarte îngrijorat de înmulţirea actelor xenofobe şi a cerut poliţiştilor să fie şi mai vigilenţi.
Apariţia acestor situaţii este pusă pe seama discursului anti-imigranţie din timpul campaniei pentru referendum, care a dat apă la moară ultranaţionaliştilor

Primarul Londrei s-a declarat foarte îngrijorat de înmulţirea actelor xenofobe şi a cerut poliţiştilor să fie şi mai vigilenţi.

Apariţia acestor situaţii este pusă pe seama discursului anti-imigranţie din timpul campaniei pentru referendum, care a dat apă la moară ultranaţionaliştilor, scrie digi24.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si