El a facut si un rezumat al celor intamplate in data de 29 iunie.
Atacatorii au deschis focul asupra personalului de securitate care se afla la intrarea aeroportului, dupa ce nu au putut trece dicolo de punctele de control.
Unul dintre atacatori s-a aruncat in aer afara, in timp ce alti doi atacatori au profitat de panica creata, pentru a patrunde in aeroport si a se detona.
Ministru de Interne turc, Efkan Ala, a declarat ca toate informatiile si probele colectate arata ca organizatia terorista Statul Islamic al Irakului si Levantului este raspunzatoare pentru producerea atacului.

El a facut si un rezumat al celor intamplate in data de 29 iunie.

"'Atacatorii au deschis focul asupra personalului de securitate care se afla la intrarea aeroportului, dupa ce nu au putut trece dicolo de punctele de control. Unul dintre atacatori s-a aruncat in aer afara, in timp ce alti doi atacatori au profitat de panica creata, pentru a patrunde in aeroport si a se detona", le-a spus prim-ministrul turc reporterilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ministru de Interne turc, Efkan Ala, a declarat ca toate informatiile si probele colectate arata ca organizatia terorista Statul Islamic al Irakului si Levantului este raspunzatoare pentru producerea atacului", scrie anadoluagency.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si