S-a inventat furculita pentru diabetici
Suna ciudat, dar diabeticii si persoanele care sufera de inima stiu cat e de dificil sa mananci fara sare. Asa ca, o companie japoneza s-a gandit sa ii ajute si a inventat furculita electrica.
Dispozitivul pacaleste simtul gustului si poate face mancarea sa para mai sarata decat este de fapt. Prototipul creeaza un gust sarat in gura cu simpla apasare a unui buton care activeaza eliberarea unui curent slab ce stimuleaza limba.
Furculita electrica poate crea si gustul de acru. Pretul unui astfel de dispozitiv este de 15 euro si poate functiona sase ore cu o singura baterie.

Asa ca, o companie japoneza s-a gandit sa ii ajute si a inventat furculita electrica.

Dispozitivul pacaleste simtul gustului si poate face mancarea sa para mai sarata decat este de fapt.

Prototipul creeaza un gust sarat in gura cu simpla apasare a unui buton care activeaza eliberarea unui curent slab ce stimuleaza limba.Furculita electrica poate crea si gustul de acru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Pretul unui astfel de dispozitiv este de 15 euro si poate functiona sase ore cu o singura baterie.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Tech
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si