Ionut Pascu are doar 16 ani insa are un talent extraordinar
Ionut Pascu are doar 16 ani insa are un talent extraordinar La doar 16 ani, tanarul Ionut Pascu impresioneaza prin calitatea lucrarilor sale. Pasiunea a dezvoltat-o din familie, tatal lui fiind pictor. Si-a descoperit chemarea catre arta iar acum spune ca nu ar mai concepe viata fara creion sau penel. Ionut este in clasa a IX-a la un liceu de arte plastice din Brasov, insa vrea ca in aceasta vacanta sa se transfere la Bucuresti, pentru a fi mai aproape de „fenomen”.
Christian Sabbagh
Christian Sabbagh

Ionut isi petrece ore intregi in fata unei lucrari, de cand o incepe pana o finalizeaza. „Unele lucrari sunt mai grele decat altele. La portretul unui batran am stat in jur de 100 de ore. Pentru desenul cu Regele Mihai, 4 ore am stat doar la ochi, iar in total mi-am petrecut cam 50 de ore in fata plansei”, a declarat Ionut pentru stirilekanald.ro.

Paul de Romania
Paul de Romania

Mai in joaca, mai in serios, Ionut Pascu a incercat sa realizeze portretele unor personalitati din diverse domenii. L-a desenat pe Regele Mihai I, pe Paul de Romania, pe Gigi Becali, pe Christian Sabbagh dar si pe Inna, Andra sau Andreea Banica. Cu toate astea, spune ca nu crede ca se va inscrie la un show de talente, chiar daca acolo ar avea sanse la marele premiu care i-ar aduce banii necesari pentru a-si indeplini marele sau vis: o expozitie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Timpul de lucru este mult prea mare. Nu as avea cum sa particip la un show de talente. Ceea ce fac eu e ceva mai mult decat un sclipici aruncat peste o plansa”, spune baiatul.

Inna
Inna

Ionut profita, insa, din plin de avantajele tehnologiei, pe care o si stapaneste destul de bine. El isi prezinta lucrarile pe pagina de socializare, are un blog de artist si un canal de Youtube, unde a inceput sa tina un tutorial pentru cei care isi doresc sa invete sa deseneze. De asemenea, el isi filmeaza toate lucrarile inca din timpul executiei lor si apoi le editeaza la o viteza mare, pentru ca cei de acasa sa poata vedea cum s-au „nascut” aceste desene.

Andreea Banica
Andreea Banica


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si