Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Lacrimile de durere ale Alexandrei au disparut! In locul lor, un zambet mare ii lumineaza copilei chipul! In urma cu doua luni, fetita care acum isi ajuta mama, era ca de portelan.

'Nu desface manutele. E manuta dreapta si trebuie sa se foloseasca de ea si la scris". Si la orice atingere o ranea pe micuta care de cand s-a nascut sta mai mult prin spitale. Sufera de o maladie rara, cunoscuta sub numele de sindromul copilului fluture.

"Copiii arata de parca ar fi fost fierti. Cu bule mari, la nivelul pielii, extrem de dureroase.".

Disperati, parintii i-au cautat leac Alexandrei pe la fel de fel de medici. I-au fost prescrise zeci de medicamente, iar specialistii au sperat s-o vindece cu interventii complicate. De fiecare data am fost alaturi de micuta, in speranta ca intr-o zi isi va indeplini dorinta.


Abia acum, dupa ani de zile, Alexandra da semne de vindecare: nu mai are rani deschise si isi poate folosi manutele ca un copil sanatos.

DANIELA BIBIRIG- mama- Dupa ce a inceput sa ia produsele, pielea arata mult mai bine... Ea, ca stare, e mult mai bine.

Cand aproape ca era la capatul puterilor, mama Alexandrei a primit un ajutor nesperat.
O companie din Bucuresti care detine singura ferma de pasari libere de germeni patogeni specifici i-a pus la dispozitie fetitei un tratament inovator.

DANIELA BIBIRIG- mama- Dimineata ii pun cate un pahar cu lapte, cu oua imunizate, dimineata, la pranz, seara, crema.


Copila se simte mai bine pe zi ce trece. Daca inainte boala o impiedica sa consume alimente greu de mestecat, acum poate manca aproape orice. Dovada si faptul ca de la inceputul tratamentului si pana acum, a luat in greutate aproape un kilogram.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si