Acest bebelus a fost scos fara viata din pantecele mamei. Femeia, insarcinata in luna a noua, se grabea se ajunga pe jos la cel ma apropiat spital din Alep atunci cand proiectilul a explodat in preajma ei. Schijele i-au strapuns o mana si un picior. A avut noroc sa treaca o ambulanta pe langa ea. A fost transportata la spital, unde medicii s-au luptat sa o salveze si pe ea si pe copil.

Bebelusul a fost nascut fara suflare, insa dupa 20 de minute de manevre de resuscitare a venit si primul planset. Femeia nu credea ca isi va auzi copilul plangand vreodata. Pentru medici, acest lucru e cea mai mare recompensa.

„A fost cat pe ce ca razboiul sa ii puna capat zilelor, inainte sa le inceapa. Insa razboiul va continua sa il insoteasca in lumea in care tocmai a pasit”, a declarat jurnalistul Matt Frei, potrivit NBC News.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Intr-un oras ca Alep, unde in fiecare saptamana un spital este lovit de raiduri aeriene, munca medicilor este o binecuvantare.

Se poate spune ca doctorii fac minuni in Siria.

Inregistrarea a fost facuta in luna iulie si a fost data publicitarii acum. Videoclipul face parte dintr-un documentar care arata viata zilnica a oamenilor din Alep.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si