Potrivit Wikipedia, desenele animate Masa si Ursul au fost create de Oleg Kuzovkov şi produse de Animaccord Animation Studio (Moscova, Rusia). Serialul a ajuns la 57 de episoade si are un succes extraordinar in randul copiilor, dar si al adultilor. Cel mai vizionat episod este "Reteta dezastrului", care are peste un miliard si jumatate de vizualizari, devenind al treisprezecelea cel mai vizionat videoclip din toate timpurile.



Serialul de desene animate "Masa si ursul" spune povestea aventurilor Maşei şi ale ursului Mişka, alături de prietenii lor: capra, căţelul, doi lupi, un iepure, ariciul, iepurele şi alte animale din pădure. Potrivit sursei amintite, primul episod al serialului a fost lansat pe data de 7 ianuarie 2009, scrie adevarul.ro.

Personajul principal a fost creat de Oleg Kuzovkov dupa o fetita pe care acesta a vazut-o pe plaja in timp ce era in vacanta in anii '90. Micuta era foarte deschisa sa se joace cu turistii incat acestia ajungeau sa se ascunda de ea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si