Lipsa diplomei de la bacalaureat nu l-a impiedicat pe senatorul afiliat grup PSD, Ionel Agrigoroaei, sa aiba succes in afaceri. Ce-i drept, pentru o perioada scurta de timp. Senatorul s-a apucat la 15 ani de afaceri si la 21 avea peste 80 de angajati, spune el. Doar ca in timpul crizei economice lucrurile n-au mai functionat la fel, iar firma sa a dat faliment.

Senatorul spune sincer ca a terminat liceul la 32 de ani: „Liceul l-am început de trei ori şi l-am abandonat de trei ori şi l-am terminat, probabil, cred că la treizeci, treizeci şi doi

de ani, probabil. Nu este normal ce am făcut eu şi nu recomand niciunui tânăr să repete”. Chiar si asa, Agrigoroaei spune ca e „mult mai pregătit decât 80% dintre parlamentarii României”.

Ionel Agrigoroaei
Ionel Agrigoroaei

A fost instalator, iar acum a ajuns deputat si activeaza in comisia pentru buget, finante si banci. E vorba despre deputatul Octavian Petric care s-a gandit sa faca o facultate la 20 de ani dupa ce a terminat liceul, informeaza Digi24.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Octavian Petric
Octavian Petric

Si Mihaita Calimente a facut Facultatea de Drept dupa ce a ajuns parlamentar, la 50 de ani. In tinerete a fost profesor de educatie fizica, in timp ce fostul deputat Gheorghe Coman e de profesie lacatus mecanic.

Mihăiţă Calimente
Mihăiţă Calimente

Deputatul Costică Canacheu de la PNL, membru al Comisiei de Apărare, are in CV trecut doar liceul. Probabil ca cel mai cunoscut caz este al lui Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, care a terminat liceul abia dupa ce a fost ales in functie.

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si