Ireal! A slabit 92 de kilograme. S-a fotografiat in fiecare zi, timp de 2 ani. Evolutia este uimitoare. Filmuletul care a devenit viral
Simone Anderson, 24, din Noua Zeelanda, a decis sa posteze pe facebook un clip cu transformarea ei corporala, din ultimii 2 ani, ea ajungand la 77 de kilograme de la 169. “Mereu m-am luptat cu greutatea mea si am recurs la diete care ma ajutat sa pierd in greutate intr-un timp scurt, dar imediat dupa ce le intrerupeam, ma ingrasam la loc, chiar mai mult.
Am ales sa faca publica aceasta experienta ca sa ma motiveze sa merg mai departe. Nu pot sa spun ca tin doar o anumita dieta sau am doar un stil de a manca. Mananc orice fel de mancare, dar moderat. Nu mananc prajeli si incerc sa ma feresc de zahar”, a declarat ea.
Simone face exercitii fizice in fiecare zi, timp de 2 ore:” Practic 3 sporturi: polo in apa, baschet si volei. Merg si la sala, unde am o sesiune de antrenament pe saptamana, cu un antrenor personal”

“Mereu m-am luptat cu greutatea mea si am recurs la diete care ma ajutat sa pierd in greutate intr-un timp scurt, dar imediat dupa ce le intrerupeam, ma ingrasam la loc, chiar mai mult. Am ales sa faca publica aceasta experienta ca sa ma motiveze sa merg mai departe. Nu pot sa spun ca tin doar o anumita dieta sau am doar un stil de a manca.

Mananc orice fel de mancare, dar moderat. Nu mananc prajeli si incerc sa ma feresc de zahar”, a declarat ea.

Simone face exercitii fizice in fiecare zi, timp de 2 ore:” Practic 3 sporturi: polo in apa, baschet si volei. Merg si la sala, unde am o sesiune de antrenament pe saptamana, cu un antrenor personal”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si