Inca nu se stiu informatii concrete in ceea ce priveste designul sau capacitatile pe care le va avea. Totusi, se presupune, ca noul model de iPhone va rula mult mai bine, va fi rezistent la apa si va veni intr-o paleta mai larga de culori.

Britanicii de la DailyMail au publicat o serie de informatii obtinute de la Min-Chi Kuo, un analist care a reusit de fiecare data sa ofere informatii corecte despre noile modele de telefon ale celor de la Apple.


Conform lui, noul iPhone nu va avea jack pentru casti audio ci va folosi o tehnologie 'EarPods', un fel de casti care se vor conecta la cablul de alimentare al telefonului sau chiar iti vei putea lua casti cu tehnologie Buletooth.

Pe langa culorile deja clasice, Apple va face un telefon cu o culoare intitulata "glossy piano black", un negru inchis cu o dunga de stil de culoare alba, asemanator cu o claviatura de pian.

Telefonul va fi si rezistent la apa si te vei putea scufunda cu el la o adancime de maxium un metru si pentru o perioada nu mai lunga de 30 de minute.

Si procesorul va fi unul mai mare. Procesorul A9 va creste la A10 si va putea sa ruleze la viteze de 2.45 de GHz ceea ce va conduce la o incarcare si rulare mai mare a aplicatiilor.


Modelul iPhone 7 plus va avea parte de o camera duala ce va putea scoate fotogrofii mai luminate si care va face doua fotografii in acelasi timp pentru a putea realiza o imagine cat mai calitativa. Camera de pe spate va avea parte si de un blitz cu o capacitate mult mai mare decat la modelul actual.

Si butonul central va suferi modificari.
El nu va mai fi clickabil, ci va fi bazat pe tehnologia touch screen.

Lipsa jack-ului pentru casti va duce la adaugarea unor noi boxe si in asa fel se va putea reda stereo.

O alta modificare importanta ar putea fi copiata de la rivalii de la Samsung si cel putin una dintre variantele ce vor fi lansate va avea ecranul putin curbat in laterale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si