Toate serviciile ING sunt functionale. Sistemul a fost blocat timp de 10 ore
Începand de sambata, în jurul pranzului, clientii bancii ING nu au mai putut sa faca plati cu cardul, la magazine sau pe internet si nici nu au putut accesa online conturile.  Nu s-a precizat motivul exact care a dus la aceasta situatie.
Serviciile ING sunt functionale. Acum si tranzactiile cu cardul la comercianti si la bancomat sunt disponibile, anunta banca într-un nou comunicat.
„Ne cerem scuze înca o data pentru toate neplacerile create. Am tratat situatia cu maxima prioritate si am lucrat cu toate resursele necesare pentru a rezolva problemele tehnice cat mai repede posibil.
Continuam sa monitorizam stabilitatea serviciilor”, precizeaza ING Bank Romania.
Oficialii bancii au explicat pentru Digi24 ca se confrunta cu un incident tehnic, cel mai mare de pana acum, dar ca lucreaza la remedierea problemelor. Problemele au aparut în jurul orei 13:00, cand sistemul de stocare a datelor a început sa genereze erori. Oficialii ING dau asigurari ca problema tehnica nu a pus niciun moment în pericol datele si sumele de bani ale clientilor.
Reprezentantii bancii anuntasera în jurul orei 22:00 ca sistemul de internet banking e din nou functional.

Serviciile ING sunt functionale. Acum si tranzactiile cu cardul la comercianti si la bancomat sunt disponibile, anunta banca într-un nou comunicat.

„Ne cerem scuze înca o data pentru toate neplacerile create. Am tratat situatia cu maxima prioritate si am lucrat cu toate resursele necesare pentru a rezolva problemele tehnice cat mai repede posibil.Continuam sa monitorizam stabilitatea serviciilor”, precizeaza ING Bank Romania.

Oficialii bancii au explicat pentru Digi24 ca se confrunta cu un incident tehnic, cel mai mare de pana acum, dar ca lucreaza la remedierea problemelor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Problemele au aparut în jurul orei 13:00, cand sistemul de stocare a datelor a început sa genereze erori. Oficialii ING dau asigurari ca problema tehnica nu a pus niciun moment în pericol datele si sumele de bani ale clientilor.

Reprezentantii bancii anuntasera în jurul orei 22:00 ca sistemul de internet banking e din nou functional.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si