Acuzat de fiica sa, Ioana, ca a batut-o si saltat de pe strada de politisti exact in momentul in care isi brusca junioara, fostul politician a intrat deja in atentia oamenilor legii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Boureanu este cercetat acum sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate fetei sale minore, iar, de aseara, de la audieri, reprezentantii Directiei Generale de Protectie a Copilului din Sectorul 1 au si demarat  o ancheta in privinta aflarii adevarului. Mai mult, astazi, ei au fost acasa la afacerist pentru a lua declaratii preliminare si a vedea in ce conditii locuieste Ioana.

Vizitele celor de la Protectia copilului la domiciliu vor continua in zilele viitoare, iar Cristian Boureanu va trebui sa puna la dispozitia anchetatorilor toate datele referitoare la fiica lui, in plus, va fi nevoit sa demonstreze ca el este cel care are dreptate, in caz contrar, conform legii, el poate fi decazut din drepturile parintesti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si