Astfel, avansul pentru creditele in lei a fost redus de la 33% la 25%, iar pentru cele in euro de la 43%, la 35%, informeaza zf.ro.

„Deşi ne confruntăm cu riscurile asimilate legii dării în plată, Bancpost a identificat soluţii pentru a reduce avansul la creditele ipotecare pentru anumite categorii de clienţi în funcţie de profilul de risc asociat produselor de creditare”, a declarat Ana Popescu, Director Executiv Direcţia Credite Persoane Fizice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Noile conditii sunt aplicabile pentru imprumuturile cu o valoare mai mica de 150.000 şi asigurare de viaţă atasata. Acestea pot fi facute doar pentru achizitonarea unei locuinte de resedinta, intr-un oras cu peste 15.000 de locuitori.

Bancpost a intrat in randul bancilor care au redus avansul pentru creditele ipotecare, alaturi de BCR, BRD, CEC si Piraeus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si