Daca animalul nu si-ar fi dat seama ca barbatul este ascuns in compartimentul secret, cel mai probabil, batbatul ar fi murit sufocat.

Incidentul a avut loc dupa ce vamesii au oprit camionul si l-a indrumat catre o zona de asteptare, unde vehiculul ar fi putut sta zile intregi, pana cand ofierii de frontiera si-ar fi dat acordul in legatura cu acesta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Atunci, ei l-au chemat pe cainele Tango, un angajat cu vechime de cinci ani specializat in detectarea oamenilor, sa inspecteze camionul. Animalul de mici dimensiuni, care se poate strecura cu usurinta in zone greu accesibile, l-a descoperit pe migrantul ascuns intr-un compartiment aflat in lateralul TIR-ului si care era inchis prin exterior, relateaza metro.co.uk.

Tanarul de 24 de ani era din Maroc. A fost gasit in stare grava, desi era in compartiment doar de cateva ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si