Un mesaj care se presupune ca ar apartine hackerului roman Guccifer, a fost postat pe un cont de Twitter al sustinatorilor acestuia. Textul, scris cu greseli in limba engleza, contine cateva informatii extrem de ciudate, in contextul in care tema e-mailurilor lui Hillary Clinton este extrem de des folosita de contracandidatul acesteia la alegerile din SUA, Donald Trump.

Hillary ar putea pierde alegerile din cauza unui roman
Hillary ar putea pierde alegerile din cauza unui roman

„Solicitarea autoritatilor romane de a ma intoarce acasa „imediat”, este una prosteasca. Nu voi pleca din aceasta tara minunata pana cand nu voi spune ca „Proiectul Guccifer” a fost unul sortit esecului(?!!). Dorinta si intentia mea a fost aceea de a expune cu totul Illuminati/Consiliul, si faradelegile lor, insa am dat gres!

Hillary Rodham Diane Clinton este una dintre inaltele preotese, o zeita a acestui grup ocult si satanic. Trebuie vazuta natura profund corupta si rea a lor pentru a intelege despre ce vorbesc.

Aceasta este scrisoarea despre care se presupune ca i-ar apartine lui Guccifer
Aceasta este scrisoarea despre care se presupune ca i-ar apartine lui Guccifer

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cu toate ca am investit mult timp si efort in incercarea mea de a scoate la lumina crimele familiei Rokefeller, a clanului Bush, a familiei Clinton si a multor altii, poate ca abilitatile mele (sau lipa mea de abilitati) nu s-a potrivit cu credinta mea.

Asa ca imi cer scuze in fata soldatilor necunoscuti care lupta pana la final in fata acestor monstrii.

Multi dintre ei isi risca viata in timp ce fac asta, din spatele ecranelor unor computere, din interiorul si exteriorul sistemului”, se arata in mesajul care ar apartine lui Guccifer.
Marcel nu mai vrea sa se intoarca acasa
Marcel nu mai vrea sa se intoarca acasa

Marcel Lazar Lehel a fost extradat in Statele Unite dupa ce o adresa personala a lui Hillary Clinton. Dezvaluirile acestuia sunt considerate cruciale pentru lupta electorala, care in prezent este extrem de echilibrata. Actuala candidata este acuzata ca si-a folosit contul personal de e-mail pentru a transmite mesaje de siguranta nationala catre unii dintre colaboratorii sai apropiati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si