„Aş vrea să mă implic mai mult şi la proiectul cu Brâncuşi. O să vedem ce o să fie cu el. Răbdare", a declarat presei la Alba Iulia, unde a susţinut un recital artistic în cadrul "Galei Academiei Doamnelor", potrivit Agerpres.

Valerie Ciolos-Villemin a sustinut in urma cu cateva lui, tot la Alba Iulia, un concert caritabil pentru achizitonarea „Cuminteniei Pamantului”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Am aflat cu stupoare că patru milioane de oameni sunt în afară şi asta e, totuşi, un mare semn de întrebare", a declarat Valerie Cioloş-Villemin.

Intrebata daca va ramane in Romania si dupa ce Dacian Ciolos isi va termina mandatul de premier, aceasta a precizat ca i-ar placea foarte tare, adaugand Vreau să cânt, o să cânt în continuare".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si