Tatal a iesit cu copilul la plimbare, insa o clipa de neatentie s-a transformat intr-un cosmar. Baietelul a fost insfacat de un caine maidanez de cap, apoi de mana. Tatal a fost nevoit sa loveasca animalul de mai multe ori pentru a-si salva copilul, relateaza adevarul.ro. Baietelul a fost transportat la spital, unde a fost tratat.

Cosmarul nu s-a incheiat aici. Imediat dupa incident, familia Bordei a sesizat Ecosal, serviciul public de ecarisaj din Galati, insa problema cainilor nu s-a rezolvat nici acum.

Au depus si o plangere la Parchet si au deschis un proces civil. In urma procesului, Curtea de Apel Iaşi a hotarât sa oblige Primaria Galati la plata a 10.000 de euro drept daune morale pentru suferinta îndurata de copil.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Parintii au considerat ca suma nu e suficienta si ca nu acopera tratamentul de care copilul are nevoie, astfel ca au cerut daune de 100.00 de euro. Tribunalul Galati a respins actiunea, invocand exceptia puterii de lucru judecat. Un al doilea proces cu acelaşi obiect este pe rolul Tribunalului Galati, in care parintii au cerut daune 75.000 de euro.

Intre timp, Ecostal si Parimaria Galati paseaza vina una alteia, iar maidanezii se plimba liberi pe strazi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si