Povestea lui a fost relatata in The Courier.co.uk si este una extrem de trista si de emotionanta. Cei doi se aflau in Scotia inca din luna aprilie a acestui an, iar duminica trecuta, din cauza cancerului de colon, sotia sa a decedata. Ultima dorinta a femeii a fost sa fie inmormantata in Romania, dar acum sotul se confrunta cu o situatie dificila.

Barbatul nu dispune de fondurile necesare repatrierii, asa ca de o saptamana, trupul sotiei sale se afla la morga orasului Kirkcaldy.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

El nu are in prezent un loc de munca si spune ca nici nu stie cui sa i se adreseze pentru a primi ajutor. A vorbit cu cei de la Consulatul Romaniei, dar a primit raspunsuri extrem de putine. " Ma simt foarte singur intr-o tara straina. Scotia este o tara minunata, dar ceea ce s-a intamplat tocmai mi-a distrus viata. Am intrebat-o de multe ori daca vrea sa se intoarca acasa, dar ea se simtea fericita aici si atunci cand s-a intors la spital doctorii au spus ca nu avem de ales pentru ca era prea

bolnava. Toata lumea o iubea, dar merita sa fie inmormantata in tara ei. Asta a vrut ea. imi spunea inainte sa moara chiar sa merg mai departe si sa am copii. Mi-a spus: Sa nu plangi dupa mine. Cand vei avea o fetita, da-i numele meu", a declarat sotul femeii pentru The Courier.

Soţul femeii a trebuit sa renunte la locul de munca pe care il avea pentru a avea grija de ea, dupa ce doctorii au spus ca femeia este prea bolnava pentru a calatori spre Romania.


Din cauza suprasolicitarii si a stresului, starea de sanatate a barbatului s-a deteriorat de asemenea, iar acum face dializa la fiecare doua zile din cauza unor probleme renale.

Una dintre prietenele cuplului au marturisit ca barbatul si-a scos la vanzare casa, doar pentru a face rost de bani ca sa isi aduca sotia in tara.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si