In urma cu doar cateva luni vestea ca micuta lor sufera de o boala cumplita a venit ca un traznet asupra familiei Mischie. Adina, copila, de doar 3 anisori a fost diagnosticata cu o tumora gigant pe rinichiul stang.

Ana Mischie, mama fetitei: „A inceput sa acuze niste dureri de burtica, dupa ce manca. Am observat cu groaza ca burtica ei era in partea staga deformata. Fetita mea are nefroblastom la rinichiul stang, o tumora wilms, imensa de 10 pe 10.

M-am rugat mult la Dumnezeu sa imi arate unde sa imi duc fetita”.

Asa familia Mischie a ajuns cu micuta in Turcia. Nu au avut bani. Insa, ca printr-o minune apropiatii, colegii si familia intr-un timp record au strans peste 10 mii de euro sa ii ajute. Adina a trecut acolo, printr-o operatie extrem de dificila. Nu a plans. A fost puternica pana la capat.

„Fetita mea, acolo, nu a plans de durere. A plans pentru ca nu ii aduceau omleta mai repede si iaurtul ei preferat.Un succes a fost! Un suflet de om, acel medic care mi-a spus ca trebuie sa am mare grija de fetita lui pentri ca este si fetita lui si el vrea neaparat sa fie invitat la nunta ei”, mai spune mama fetitei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Imediat dupa operatie, de parca nu ar fi fost de ajuns o alta incercare la fel de grea urma sa se intample. Copila a avut nevoie de un tratament de radioterapie si chimioterapie extrem de costisitor.

Ana Mischie, mama fetitei: „ De la acel spital, ni s-a indicat ca in aceeasi zi in care a inceput radioterapia era obligatoriu sa incepa si chimioterapia. Prima sedina fost cea mai costisitoare de 3600 de euro”.

Este singura sansa la viata a ei. Doar, ca prietenii, colegii si familia nu mai au bani sa ii sustina pana la capat. Suma pe care parintii Adinei ar trebui sa o stranga cat mai repede posibil ajunge la 55 de mii de euro. Atat costa viata copilei care se lupta cu boala ca o adevarat eroina. Vrea sa traiasca! Vrea sa se joace cu fratiorul ei. Vrea sa isi revada colegii de la gradinita. Vrea o sansa la viata!

Intelege tot ce i se intampla. Isi roaga in fiecare seara mamica sa nu o lase. Si si-ar mai dori ceva, dar de la Mos Craciun: „Vrea o masinuta rosie. Imi arata, ca nu stie sa spuna culoare. O masinuta, sa apese pe pedale, sa nu o mai prinda niciun copil. Sa fuga, sa fuga cu masinuta! Ea are o cheie pentru masina, dar ii mai trebuie masina”.

Orice suma de bani, oricat ar fi de mica pentru dumneavoastra poate fi enorma pentru viata micutei.

Dumneavoastra cu totii, ii putei reda sansa la viata!

(CONTURILE RO05BUCU1081034493778 RON; RO95BUCU1081034493779 EUR, ALPHA BANK, SUCURSALA UNIRII, BENEFICIAR: ANA MARIA MISCHIE)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si