Barbatul a fost identificat drept Chiriac Inout, iar comentatorii afirma ca este vorba de un roman. Informatia nu a fost confirmata oficial.
Reprezentantii Politiei din Birmingham au dat publicitatii si o imagine surprinsa de camerele de supraveghere cu ultimele momente ale barbatului. Acesta a fost filmat pe strada John Bright cautand in buzunare, in timp ce alte persoane din apropiere se drogheaza.
Autoritatile cred ca barbatul a murit cu cateva ore inainte sa fie descoperit de un trecator  care a alertat serviciile de urgenta.
Noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie a fost cea mai geroasa din acest sezon din Birmingham, iar temperaturile au scazut la minus sase grade Celsius.
Un ONG din Birmingham a anuntat, a doua zi dupa tragedie, ca in oras locuiesc 9.560 de oameni fara adapost: unii pe strazi, altii in centre de primire temporare.

Barbatul a fost identificat drept Chiriac Ionut, iar comentatorii afirma ca este vorba de un roman. Informatia nu a fost confirmata oficial.Reprezentantii Politiei din Birmingham au dat publicitatii si o imagine surprinsa de camerele de supraveghere cu ultimele momente ale barbatului. Acesta a fost filmat pe strada John Bright cautand in buzunare, in timp ce alte persoane din apropiere se drogheaza.

Autoritatile cred ca barbatul a murit cu cateva ore inainte sa fie descoperit de un trecator  care a alertat serviciile de urgenta. Noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie a fost cea mai geroasa din acest sezon din Birmingham, iar temperaturile au scazut la minus sase grade Celsius.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Un ONG din Birmingham a anuntat, a doua zi dupa tragedie, ca in oras locuiesc 9.560

de oameni fara adapost: unii pe strazi, altii in centre de primire temporare, scrie News.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si