Kanal D a devenit, sub conducerea lui Haluk Ziya Kurcer, televiziunea cu cea mai spectaculoasa crestere intr-un mediu de business extrem de concurential. Haluk Kurcer si-a inspirat oamenii prin propriul exemplu, i-a facut sa creada in posibilitatile nelimitate ale creativitatii. Cu o echipa unita, conectata permanent la asteptarile publicului, in 2016, Kanal D s-a clasat pe locul 2, in topul televiziunilor din Romania, cu emisiunile din Prime Time (20:00 -24:00), la nivelul publicului din intreaga tara si al publicului de la orase.

De asemenea, in luna noiembrie a acestui an, Kanal D a fost lider de piata in Prime Time, la nivelul intregii tari.

Andreea Mantea, Madalin Ionescu, Ana-Maria Barnoschi au fost printre vedetele prezente la evenimentul Men’s Health. Printre personalitatile care au fost premiate se numara detinatorii medaliei de argint de la Jocurile Olimpice 2016 – Florin Mergea si Horia Tecau, jucatorul de rugby Florin Vlaicu, trupa Carla’ s Dream, Simone Tempestini, campion roman din WRC Juniori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Presedintele Kanal D, dl. Haluk Kurcer, alaturi de prezentatoarea Ilinca Obadescu
Presedintele Kanal D, dl. Haluk Kurcer, alaturi de prezentatoarea Ilinca Obadescu Ilinca Obadescu, prezentatoarea Jurnalului de weekend Kanal D si a rubricii Stirilor „Ce faci in weekend?”, difuzata in fiecare joi in principalul grupaj informativ al zilei, a urcat pe scena pentru a oferi distinctia lui Cosmin Vladimirescu, general manager MasterCard Romania.
Presedintele Kanal D, dl. Haluk Kurcer impreuna cu dl. Ugur Yesil, general managerul aceluiasi post de televiziune
Presedintele Kanal D, dl. Haluk Kurcer impreuna cu dl.
Ugur Yesil, general managerul aceluiasi post de televiziune


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si