LIVIU DRAGNEA: "SEVIL SHHAIDEH, a fost min dezvoltarii a lucrat cu mine ani de zile..Este un om in care eu am incredere totala"



Nimeni nu se gandea la aceasta propunere! Putini sunt cei care o cunosc pe Sevil Shhaideh. Este o apropiata a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. In 2015 a pus-o in locul lui la sefia ministerului dezvoltarii regionale, atunci cand a trebuit sa faca un pas inapoi din cauza problemelor penale.
Iar acum a ales-o tot pe ea. Din ratiuni politice.

LIVIU DRAGNEA: "Eu aveam dreptul legitim sa solicit pt mine functia de prim ministru..O condamnare nedreapta si o lege neconstitutionala nu mi-au dat posibilitatea sa solicit aceasta functie pentru mine deocamdata"



Sevil Shhaideh  provine dintr-o familie de tatari. Are 52 de ani si este casatorita din 2011 cu un cetatean sirian. Martor la ceremonie ar fi fost chiar Liviu Dragnea. In limba turca, numele ei, sevil, inseamna "sa fii iubit".

Doamna care ar putea ajunge premier este economist de meserie. A fost dintotdeauna o apropiata a social democratilor. A detinut functii importante la Consiliul judetean Constanta, dar si in ministerul dezvoltarii regionale in timpul guvernarii PSD.

Liderii Opozitiei au sarit ca arsi dupa ce au  auzit propunerea surpriza.
Sustin toti ca de fapt Guvernul va fi pe mainile lui Liviu Dragnea, iar Sevill Shhaideh ar fi doar o marioneta.

RALUCA TURCAN: "Este o propunere care arata obsesia de control a domnului Liviu Dragnea"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro



CRISTIAN GHINEA: "Practic, Liviu Dragnea isi lasa un om de paie pentru a putea sa vina el prim ministru"

LIVIU DRAGNEA: "Doamna Sevil, daca va fi desemnata, este premierul iar eu responsabilul politic"

In 2015 cand a devenit ministru, Sevil Shhaideh a jurat cu jumatate de mana pe coran si cu alta jumatate pe Biblie.

IPS TEODOSIE: "Poate sa jure si pe coran si pe biblie, pe amandoua"

Cum deocamdata nu are sanse sa ajunga la sefia Guvernului, Liviu Dragnea a preluat o alta functie. A fost unicul candidat si prin urmare... a castigat functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Maine liderul PSD va afla daca presedintele Klaus Iohannis este de acord cu propunerea sa ca Sevil Shhaideh sa devina premier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si