O femeie moarta din Vaslui a fost ridicata din sicriu de procurori
O femeie moarta din judetul Vaslui a fost ridicata de procurori direct din sicriu, asta desi familia se pregatea de inmormantare. Trupul a fost luat de criminalisti, dupa ce medicul din sat a sunat la numarul de urgenta si a anuntat o moarte suspecta.
Legistii au infirmat insa ipoteza, sustinand ca batrana a murit din cauza mai multor afectiuni.
ingroziti, satenii vorbesc despre o razbunare a doctorita Valentina Maniu, pe motiv ca pensionara, trecuta la cele vesnice, n-ar fi venit vreodata la cabinetului medical din sat, informeaza Vremeanoua.ro.
Cazul infiorator a avut loc in satul vasluian Stroiesti, comuna Tatarani. Procurorii au luat trupul unei femei moarte de pe nasalie si l-au dus la medicina legala. Mai mult, politistii alertati despre moartea suspecta a Ioanei Vasilache, o pensionara de 77 de ani, le-au anchetat pe femeile care au scaldat-o pe defuncta. Sotul batranei si intreaga familie sunt in stare de soc. lenuta-vasilache-fiica-femeii-decedate
„Ne-am simtit ca niste criminali. Cand am vazut atatia politisti veniti la taticul in curte nu stiam ce s-a intamplat. Cum sa zica doamna doctor ca tatal meu a omorat-o pe mama. Noi suntem o familie respectata in sat, tata a fost dascal la biserica si a iubit-o mult pe mama”, a spus Lenuta Vasilache, fiica femeii decedate.
intreaga grozavie s-a intamplat, dupa ce medicul de familie din comuna a refuzat sa elibereze familiei certificat de deces pe motiv ca, in evidentele medicale, femeia nu figura decat cu o afectiune psihiatrica pe care o avea de mult timp. Asa ca doctorita din sat, Valentina Maniu, si-a pus asistenta sa anunte Politia.

Legistii au infirmat insa ipoteza, sustinand ca batrana a murit din cauza mai multor afectiuni.

ingroziti, satenii vorbesc despre o razbunare a doctorita Valentina Maniu, pe motiv ca pensionara, trecuta la cele vesnice, n-ar fi venit vreodata la cabinetului medical din sat.

Cazul infiorator a avut loc in satul vasluian Stroiesti, comuna Tatarani. Procurorii au luat trupul unei femei moarte de pe nasalie si l-au dus la medicina legala. Mai mult, politistii alertati despre moartea suspecta a Ioanei Vasilache, o pensionara de 77 de ani, le-au anchetat pe femeile care au scaldat-o pe defuncta. Sotul batranei si intreaga familie sunt in stare de soc.

Lenuta-vasilache-fiica-femeii-decedate

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Ne-am simtit ca niste criminali. Cand am vazut atatia politisti veniti la taticul in curte nu stiam ce s-a intamplat. Cum sa zica doamna doctor ca tatal meu a omorat-o pe mama. Noi suntem o familie respectata in sat, tata a fost dascal la biserica si a iubit-o mult pe mama”, a spus Lenuta Vasilache, fiica femeii decedate.intreaga grozavie s-a intamplat, dupa ce medicul de familie din comuna a refuzat sa elibereze familiei certificat de deces pe motiv ca, in evidentele medicale, femeia nu figura decat cu o afectiune psihiatrica pe care o avea de mult timp.

Asa ca doctorita din sat, Valentina Maniu, si-a pus asistenta sa anunte Politia.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si