Trei barbaţi au fost arestaţi pentru asasinarea celor doi jurnalisti. Unul dintre ei filma acea emisiune, care era transmisa in direct pe Facebook Live. 
 
Imaginile video arata ca transmisiunea a fost intrerupta de focuri de arma. in inregistrari se aude vocea unei femei care striga, cuprinsa de panica: ”impuscaturi! impuscaturi! impuscaturi!”.
 
Poliţia a dezvaluit ca asasinatele au fost comise marţi in San Pedro de Macoris, un oras aflat la est de capitala acestui stat, Santo Domingo. 
 
Cei doi jurnalisti ucisi au fost prezentatorul radio Luis Manuel Medina si producatorul Leo Martinez.
 
O femeie a fost ranita si se afla in prezent in spital, au precizat autoritaţile locale.
 
Cei trei barbaţi arestaţi nu au fost deocamdata pusi sub acuzare, iar poliţia locala a spus ca nu a descoperit deocamdata motivul din spatele acestui asasinat. 
 
”Ancheta a inceput si vom incerca, din toate puterile noastre, sa descoperim adevarul”, a spus procurorul general Jean Rodriguez, citat de presa locala.
 
in august 2015, doi jurnalisti americani au fost impuscaţi mortal in timpul unei transmisiuni TV in direct ce era realizata din statul Virginia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si