Cina romantica in doi a devenit o supriza banala de Dragobete! Patronii unui restaurant din Timisoara le-au pregatit insa clientilor un desert inedit: balonul de zahar cu ingrediente… secrete.

Un balon de zahar, dulce ca iubirea, ne propun, in zi speciala, bucatarii unui restaurant din Timisoara! Prezentarea e originala, iar ingredientele iti lasa gura apa!

Pana la marea surpriza, fiti ochi si urechi: la fel ca-n dragoste, desertul din imagine cere timp si atentie!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Am pus zaharul cu apa la fiert. Vom pune colorant, poti sa colorezi ce culoare vrei tu. Il vom fierbe pana va ajunge la 120 de grade.

Am topit zaharul acolo si acum il racim un pic. Doar o parte din el, restul il tinem la lampa UV. Cum ajuta? Tine sa nu se intareasca.

Vom incalzi pompita. Este una dintre cele mai dificile parti.

Trebuie sa avem foarte mare grija. Practic acum umflati balonul de zahar. Da.

Desertul ii va bucura pe ei- Alexandra si Raul sunt impreuna de trei ani si jumatate. Ea, studenta la Drept, el la Politehnica. 

Doresc sa ii fac o surpriza iubitei mele, doresc sa o cer in casatorie. Acesta este inelul, ma puteti ajuta cumva? Sigur ca da, o sa luam inelul si o sa-l punem intr-un desert surpriza si o sa avem grija ca totul sa iasa perfect.

Si a reusit! Iubita lui a primit o cerere in casatorie… dulce. La propriu! Bucatarii au asezat inelul de logodna in balonul de zahar, pe care viitoarea mireasa l-a spart cu grija.

Tinerii nu au stabilit deocamdata data nuntii, dar sunt hotarati sa isi serveasca invitatii la nunta cu desertul inedit. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si