In minutele urmatoare intram in intimitatea caminului lor si o ascultam pentru prima data pe sotia tribunului! Partea ei de adevar, suferinta si durerea, vorbele grele pe care le a suportat cu greu din fata micului ecran. Acum, la fix un an si jumatate de cand si a condus sotul pe ultimul drum,  vine pentru prima data in fata lumii sa isi apere familia.

"Noi si acum il asteptam sa vina. Obiectele lui sunt aici, hainele in cuier. Nu mai avea chef de viata. Avea senzatia ca nu i se va mai intampla nimic bun. Avea lacrimi in ochi cand si-a dat seama ca prietenii nu il mai bagau in seama. Nu l-am vazut niciodata plangand in hohote. Nu a vrut sa mearga la doctor sa se trateze. Ii era rusine ca a imbatranit. Nu suporta sa-i spui ca e in varsta, ca are peste 60 de ani. Avea o mare frica de jurnalislti, sa nu afle ca este bolnav", si-a inceput Doina Vadim Tudor povestea. Vaduva omului politic si-a amintit cu durere episodul in care a trebui sa-si duca sotul de urgenta la spital pentru ca simtea ca se sufoca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Tot timpul, in ultimul an, ne-a recunoscut ca nu mai poate. Spunea «o sa mor, o sa mor, am sa merg langa mama»  In acea dimineata, la patru, pentru ca el la ora aia nu dormea, ci se trezea sa manance mi-a spus ca a auzit cucuveaua.

«Doina, tu ai auzit cucuveaua la baie? A cantat cucuveaua la baie...» Eu cred ca ti s-a parut. A simtit ca va muri", i-a raspuns femeia ingrijorata.

Urmariti in continuare un interviu exceptional.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si