La slujba de comemorare au participat prieteni de-ai artistului, rude, dar si fani. Au lipsit insa cei doi baieti ai lui Ion Dolanescu, ambii fiind plecati din tara.

Asa arata mormantul lui Ion Dolanescu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ileana Constantinescu, cea mai buna prietena a lui Ion Dolanescu i-a cantat la mormant, asa cum face de cate ori ajunge la locul de veci al acestuia. Artista i-a fost lui Dolanescu nu doar buna prietena ci si partenera de scena si nu a lipsit de la niciun parastas. In plus, batrana vine annual si de Sf Ioan la mormantul prietenului sau.

Ileana Constantinescu a cantat la mormant

Ionut Dolanescu, cel care a organizat, de la distanta, parastasul tatalui sau, a postat pe o pagina de socializare care-i apartine lui si sotiei sale, Doinita, mai multe imagini de la biserica si de la cimitir.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si